Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Okupljaju se rukometašice

Hrvatska se za Slovačku priprema u Nogometnom kampu Srbije

14.02.2023.
u 14:34

Dva Saveza i dva izbornika dogovorila su dva prijateljska susreta, u kojima će provjeriti trenutačnu formu i spremnost ekipa jer ih 40 dana kasnije čekaju dodatne kvalifikacije za odlazak na Svjetsko prvenstvo

Nenad Šoštarić, izbornik hrvatske ženske reprezentacije Hrvatske objavio je popis igračica za EHF reprezentativni tjedan koji je na rasporedu od 27. veljače do 5. ožujka 2023. godine.

Reprezentacija se okuplja u Zagrebu 27. veljače odakle kreće u Prelog gdje će boraviti do 1. ožujka. Toga dana, naše rukometašice kreću prema Staroj Pazovi, odnosno kampu Nogometnog saveza Srbije.

Tamo će boraviti četiri dana i odigrati dva susreta protiv Srbije. Naime, dva Saveza i dva izbornika dogovorila su dva prijateljska susreta, u kojima će provjeriti trenutačnu formu i spremnost ekipa jer ih 40 dana kasnije čekaju dodatne kvalifikacije za odlazak na Svjetsko prvenstvo koje se održava potkraj 2023. godine u Norveškoj, Danskoj i Švedskoj.

Točno mjesto i satnica tih prijateljskih susreta, trebali bi biti poznati sljedećih dana. Inače, Hrvatska će u dodatnim kvalifikacijama za SP igrati protiv Slovačke, a Srbija protiv Turske.

Na popisu su sljedeće igračice: Pijević, Bešen, Tucaković, P. i S. Posavec, Šimara, Japundža, Turk, Debelić, Ježić, Šenvald, Blažević, Petika, Milosavljević, L. i D. Kalaus, Birtić i Pavlović.Pričuvne igračice su Budić, Barišić, Prkačin, Guskić, Ercegović, Burić, Malec i Bebek.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije