Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izbornik Martino:

'Hrvatska se uspješno oslobodila presinga i prijetila nam brzom tranzicijom'

Gerardo martino
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
13.11.2014.
u 09:30

Gerardo Martino najavio je kako će Messi i ubuduće igrati na desnom krilu.

– Messi nam je bio najbolji igrač protiv Hrvatske. Postavili smo ga na desno krilo, no imao je potpunu slobodu kretanja. Jedina obveza bila mu je sudjelovanje u presingu s napadačke pozicije – rekao je nakon pobjede nad Hrvatskom (2:1) Gerardo Martino, izbornik Argentine.

Tata Martino najavio je kako će Messi i ubuduće igrati na desnom krilu.

– Naravno da znam kako igrati na toj poziciji, samo što je prošlo mnogo vremena otkad sam je igrao – kazao je Messi i dodao kako je sljedeći cilj Argentine osvajanje Copa Americe sljedeće godine u Čileu te da momčad na najbolji način mora iskoristiti vrijeme kad je na okupu.

Martino je još kazao kako je Hrvatska na Boleyn Groundu povela lijepim pogotkom.

– Pokušali smo ih pritisnuti, no uspješno su se oslobodili našeg presinga. Hrvati su nas nekoliko puta iznenadili brzom tranzicijom, ali ipak velika je razlika između Argentine i njihovih pričuva – tvrdi argentinski izbornik.

Carlos Tevez, povratnik u reprezentaciju, nakon trogodišnje stanke uživao je u svakoj minuti na travnjaku.

– Pobjeda će nam dati samopouzdanje za sljedeće izazove, a veseli me što sam zaigrao na stadionu bivšeg kluba, West Hama – rekao je napadač Juventusa.

Argentinu sada očekuje prijateljska utakmica s Portugalom u Manchesteru.

>>Sharbini: Ovo je moj gol karijere! Jedvaj: Pokazali smo muškost

>>Kovač odabrao momčad za Italiju: Priključeni i Sharbini, Čop i Leovac

>>Hrvatska namučila viceprvaka svijeta i minimalno izgubila od Messija i društva

Komentara 5

BA
balic
09:53 13.11.2014.

hahaha velika je razlika izmedju Argentine i nasih pricuva.Mozda ali nase pricuve su vas dobro drzale pod kontrolom .Nije vam bilo lako sa nasim pricuvama, a do prvog gola vam je trebalo skoro sat vremena i taj je postignut rukom Aguere.

Avatar Viking1
Viking1
10:58 13.11.2014.

Jedvaj novi Ramos igrac za najvece klubove za najkasnije 2 godine ce zavrsiti u Realu, Barci ili Bayernu.

KO
Komacero
16:20 14.11.2014.

nasi su odigrali jako dobro ali dokaz kvalitete treba potvrdit protiv najvecih i u kontiuitetu.samo pobjede imaju tezinu i iz pobjeda nastaju legende

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije