Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FIFINA LJESTVICA
Povratak na članak

Hrvatska se popela do 15. mjesta, evo u kojoj jakosnoj skupini bi bila da je sada SP

Kada bi se računala ovomjesečna FIFA ljestvica, Hrvatska bi završila u drugoj jakosnoj skupini prilikom ždrijeba skupina za SP 2022.

Komentari 3

Avatar dzambo
dzambo
17:00 19.11.2021.

E to je ono sto se ''pika'' kad su na redu velika natjecanja i Kval. za njih I samo ''zato'' treba dobijati sve tekme gdje smo objektivno jaci od protivnika...JER kad dodje red na te Kvl. e onda dobijas ii lakse pritivnike pogotovo gdje ide samo ''prvi'' iz skupine dalje...i cak zadnju tekmu doma igrat a to puno znaci imat ko sad na primjer Ruse doma umjesto Italiju,Belgiju, Portugalce u gostima i slicne Repke....puno imas vise sanse....naravno da nista nije 100%.... ali veci su izgledi....

VL
Avatar EU Srbin
EU Srbin
11:17 24.11.2021.

Hrvatska bi trebala biti u prvoj grupi, i da se onda sretnemo odmah na pocetku.

VL
Avatar turskicobane
turskicobane
21:48 19.11.2021.

1.Travnja će biti izvlačenje po grupama i Katar će biti nosioc jedne od osam grupa. Što nam 15. mjesto daje to zadnje mjesto u drugoj jakosnoj skupini ,ako ovako ostane. Kolumbija,Švetska i Urugvaj se mogu plasirat još i čak preteći nas ako nebudemo vodili računa kao sačuvat to mjesto. Ali im jedna dobra stvar reprezentacije koje su bolje od nas plasirane nisu još izborile završnicu,a dobra šansa da netko od njih i neuspije. Italija,Portugal,USA i Meksiko. Jako bi bilo dobro biti u 2. šeširu. HNS mora sad odvagati kod sledećih tekmi kako sakupit/ neizgubir bodove.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.