Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EP Beograd

Hrvatska saznala protivnika u četvrtfinalu: Mađari potopili Gruzijce

Mađarska
LEN Facebook
17.01.2016.
u 18:59

Izabranici Tibora Benedeka nisu imali teškoća sa slabašnim Gruzijcima pa je svaka četvrtina otišla u njihovu korist - 4:1, 4:1, 3:1 i 3:0.

Nakon što je Italija danas potopila Tursku (16:2) u osmini finala vaterpolskog Europskog prvenstva u Beogradu isto su učinili i Mađari protiv Gruzije - 14:3. 

Hrvatska je tako saznala tko će joj u utorak u 20.15 sati biti suparnik u četvrtfinalu, a to je kako se i očekivalo - Mađarska.

Izabranici Tibora Benedeka nisu imali teškoća sa slabašnim Gruzijcima pa je svaka četvrtina otišla u njihovu korist - 4:1, 4:1, 3:1 i 3:0. Denes Varga predvodio je Mađare s tri pogotka, a Gruziju kapetan Zurab Rurua (2 gola).

-  Znamo sve o Mađarima, ali i oni o nama. Ne možemo reći da već nekoliko dana ne razmišljamo o Mađarima. No, želio bih da oni više razmišljaju o nama. Drago mi je da je Pavićev lakat bolje, izdržao je cijelu utakmicu i mislim da ćemo maksimalno spremni dočekati utakmicu s Mađarskom. Da, sraz naših braniča i njihovih sidraša bit će jedan od ključnih momenata te utakmice - kazao je hrvatski izbornik, Ivica Tucak.

>>Ivica Tucak: Danima razmišljam o Mađarima

Komentara 1

Avatar naroz
naroz
22:23 18.01.2016.

ah nece hr ni da pokusaju da se sastanu sa srbijom u srbiji hahahah daj boze ali nece biti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije