Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fed kup

Hrvatska prva u skupini, sutra sa Srbijom za prolaz

Ana Konjuh
Press Association/Pixsell
06.02.2015.
u 22:31

U odlučujućem dvoboju Hrvatice su pobijedile Belgiju s 2:1.

Hrvatske tenisačice osvojile su prvo mjesto u skupini D na turniru Prve skupine Fed kupa u Budimpešti. U odlučujućem dvoboju Hrvatice su pobijedile Belgiju s 2:1. 

Junakinja naše pobjede i ovaj je put bila neumorna Ana Konjuh. Najprije je u pojedinačnom dvoboju pobijedila Flipkens sa 6:2, 4:6, 6:4 (iako je u trećem setu gubila s 2:4), a potom su ona i Darija Jurak u susretu parova sa 6:3, 6:1 bile bolje od Flipkens i Van Uytvanck. 

Ana Vrljić poražena je od Van Uytvanck sa 2:6, 4:6.  Za ulazak u doigravanje za Drugu svjetsku skupinu Hrvatska će u subotu igrati sa Srbijom. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije