Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EURO 2016.

Hrvatska prva po broju ubačaja i na vrhu po broju golova

Hrvatska - Azerbajdžan
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Autori: Vecernji.hr, Goal
15.10.2014.
u 13:00

Po postotku dobivenih duela u vrhu su dok su Talijani u prve tri utakmice dopustili najmanje udaraca na svoj gol - samo jedan u okvir.

I listopadski je termin kvalifikacija za Euro prošao. I dok svijet bruji o incidentu i prekinutoj utakmici u Beogradu, Nizozemci i Nijemci se oporavljaju od šoka, a Niko Kovač na 43. rođendan uživa u pogledu s vrha ljestvice, Goal vam donosi statističke podatke o svim momčadima.

Hrvatska je u vrhu reprezentacija po broju postignutih golova, Italija je među vodećima po broju golova postignutih glavom. Puno glavom pucaju i kockasti, ali mnogo nepreciznije. Azzurri promašuju velike šanse, a pogodili su čak šest puta okvir gola!

Također, Talijani vrlo precizno dodaju, dok Srna i suigrači imaju najviše ubačaja i kornera u Europi - čak 121! Po postotku dobivenih duela u vrhu su dok su Talijani u prve tri utakmice dopustili najmanje udaraca na svoj gol - samo jedan u okvir.

>> Više pročitajte na Goal.com

>> Kovačeva Hrvatska odigrala najbolju utakmicu i pregazila Azerbajdžan 6:0

Komentara 2

Avatar Idler 3
Idler 3
13:33 15.10.2014.

Lijepo za pročitat al sad se ne treba napuhivat neg još jače zapet. Ovo je sam dokaz kak imamo kvalitetu al svakako moremo i bolje.

HR
HRVATSKA89
13:33 15.10.2014.

opet statistike

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije