Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DVOBOJ U MADRIDU

Hrvatska protiv Srbije za finale! 'Serdarušić i Gojo su za klasu slabiji od njih...'

Reuters
01.12.2021.
u 23:42

- Kad gledamo isključivo na papiru, Srbija bi trebala imati 2:0 nakon mečeva u singlu.

Hrvatska muška teniska reprezentacija u polufinalu Davis Cupa će u Madridu igrati protiv Srbije, koja je u četvrtfinalu svladala Kazahstan 2-1, iako je izgubila prvi susret.

Nakon tri sata i 18 minuta velike brobe  prvom dvoboju Mihail Kukuškin je svladao Miomira Kecmanovića 7:6 (5), 4:6, 7:6 (11) iskorsitivši petu meč-loptu nakon što je prethodno spasio četiri meč-lopte suparnika.

Na 1-1 poravnao je prvi igrač svijeta Novak Đoković sigurnom 6:3, 6:4 pobjedom protiv Aleksandra Bublika, pa je o polufinalistima odlučivala igra parova u kojoj su Nikola Ćaćić i Novak Đoković bili uspješniji od Andreja Golubeva i Aleksandra Nedovjesova sa 6:2, 2:6, 6:3.

- Bit će velik posao s njima uzeti 1:1 nakon singlova jer njihova dva broja dva su jača za klasu i od Goje i od Serdarušića, koliko god oni u formi bili. Ali opet, to u sportu nikad nije garancija, što smo i vidjeli u posljednja dva-tri dana na turniru. Osim toga, jasno je koliki je Đoković favorit protiv Čilića. Međutim, ako mi dobijemo jedan od tih singlova, onda smo favoriti jer imamo ogromno samopouzdanje u paru. Kad gledamo isključivo na papiru, Srbija bi trebala imati 2:0 nakon mečeva u singlu - izjavio je Nikola Pilić za Večernji list.

Komentara 6

RE
RedTree
00:19 02.12.2021.

Sretno našim! Stari model Davis Cupa puno bolji bio.

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
07:15 02.12.2021.

Nije lako u svaki meč ulaziti sa 0 : 1 , ali tko zna. Možda Gojo opet iznenadi.

PO
PolEnka
10:38 02.12.2021.

Neka pobedi ko je bolji u tom trenutku. Sport je sport

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije