Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRUGO KOLO SP-A

Hrvatska protiv Paname upisala prvu pobjedu na SP-u

'21.03.2013., Sinj - Kvalifikacijska utakmica za U17 Europsko prvenstvo, Hrvatska - Spanjolska. Alen Halilovic. Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL'
Ivo Cagalj/PIXSELL
Autori: mam/VLM, td
21.10.2013.
u 17:00

Najvažniji trenutak dogodio se u 26. minuti kada je Roguljić zabio jedini gol na utakmici.

Hrvatska U-17 reprezentacija je u drugom kolu skupine s 1:0 svladala Panamu na Svjetskom prvenstvu u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

Najvažniji trenutak dogodio se u 26. minuti kada je zabio Roguljić. Dobio je loptu na rubu šesnaesterca i sjurio se u kazneni prostor. Nanizao je tri igrača Paname i onda s iskosa s lijeve strane sa sedam, osam metara pogodio u suprotni kut za 1:0.

Biser utakmice bio je promašaj Dinamovoga napadača Bojana Kneževića, nešto u stilu Sivonjića – s pet metara, gotovo na prazan gol, šutnuo je loptu tako da je puževom brzinom ušla u ruke vratara.

Hrvatska se u nastavku mučila, Panamci su pogodili i gredu, ali je momčad Ivana Gudelja upisala prve bodove na SP-u.

Uzbekistan i Maroko igrali su 0:0 i nakon 2. kola poredak je sljedeći: Maroko i Uzbekistan po 4 boda, Hrvatska 3, Panama bez bodova. Sljedeću utakmicu Hrvatska igra u četvrtak protiv Uzbekistana. Za plasman u drugi krug moglo bi nam biti dovoljno i treće mjesto.

>> Hrvatska na startu SP-a doživjela blamažu, Maroko slavio 3:1

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije