Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROPA KUP
Povratak na članak

Hrvatska poražena u finalu od Mađarske u reprizi finala SP-a

Najefikasniji u hrvatskim redovima bio je Loren Fatović s tri gola, Maro Joković je zabio dva, a Andro Bušlje, Ivan Buljubašić i Josip Vrlić po jedan

Komentari 2

WE
weAreCro
22:51 07.04.2019.

Malo sam van teme ali nije mi jasno da danas cijeli dan niti rijeci, niti jednog clanka o jucerasnjoj 5-0 pobjedi Nike Kovaca...a da je sa istim rezultatom izgubio danas bi ga bile pune novine i natjecali se svi u omalovazavanju. Pa gdje vam je “novinarski” obraz urednice ovih “novina”...prodali a??? Bas me zanima koliko kosta?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.