Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBILI NAKON PETERACA

Hrvatska pobjedom u Mađarskoj završila nastup u Svjetskoj ligi

Hrvatska vaterpolo reprezentacija
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
15.04.2014.
u 22:09

Unatoč pobjedi Hrvatska je završila posljednja u skupini sa četiri boda. Mađari su prvi sa devet bodova, dok su Grci uzeli drugo mjesto sa pet bodova.

Hrvatski vaterpolisti pobjedom u Pečuhu protiv Mađarske 10:9 (3:2,1:1,2:2,1:2,1:0) boljim izvođenjem peteraca završili su nastup u ovogodišnjem izdanju Svjetske lige.

U momčadi Ivice Tucka najbolji je bio Maro Joković sa četiri gola, dok su po jednom mrežu Mađara tresli Bukić, Zović, Muslim, Lončar i Visković.

- Pobjeda nas iznimno veseli bez obzira što nema rezultatski značaj, za nas je ona izuzetno bitna iz više razloga. Ono što je najbitnije, a što smo rekli i igračima, bez obzira na sastav  u kojem igramo imamo obavezu kao olimpijski pobjednici igrati najbolje što možemo, a rezultat je i večerašnja pobjeda u Mađarskoj. Iako smo se oprostili od Finalnog turnira FINA Svjetske lige, izuzetno sam zadovoljan kako smo svi skupa reagirali, a posebno mladi igrači - izjavio je izbornik Ivica Tucak.

Unatoč pobjedi Hrvatska je završila posljednja u skupini sa četiri boda. Mađari su prvi sa devet bodova, dok su Grci uzeli drugo mjesto sa pet bodova.

>> Nadamo se da je stigao kraj pehovima i ozljedama koje nas prate

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije