Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REJTING

Hrvatska pala na 19. mjesto Fibine ljestvice, SAD prvi

Hrvatska - Brazil (1)
Željko Lukunić/PIXSELL
18.09.2010.
u 16:08

Hrvatski košarkaši nazadovali su četiri pozicije u odnosu na posljednju Fibinu ljestvicu te su sada 19. sa 136 bodova.

Vodstvo su preuzeli Amerikanci (892 boda), druga je Španjolska (720), dok je do sada vodeća Argentina pala na treću poziciju (665).

Uvjerljivo najveći skok načinila je Turska koja je ulaskom u finale Svjetskog prvenstva skočila 12 mjesta i sada je na šestoj poziciji.

Komentara 2

AF
absolutley.free
16:25 18.09.2010.

Ako Vas zanima poker, posjetite site http://freebetting1.bloger.hr .Tu možete dobiti apsolutno besplatnih, pravih 50$ za igranje pokera, bez ikakvih uplata. Kasnije taj novac, naravno uz sve što uspijete zaraditi sa njime, možete povući na svoj bankovni račun ili moneybookers. Da biste dobili 50$, trebate položiti jedan poker kviz, ali tu nema problema jer su svi odgovori na jednom mjestu upravo ovdje http://freebetting1.bloger.hr/ , sretno!

ED
edyes
11:35 19.09.2010.

dakle, hocemo li i to proglasiti uspjehom ? oh, dokle cemo trpjeti radica... vrijeme je da se to pocisti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije