Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svladali Dance
Povratak na članak

Hrvatska ostala bez važnog igrača uoči odlaska na Europsko prvenstvo

Pobjednički gol protiv Danaca postigao je veznjak Bordeauxa Toma Bašić u 92. minuti.

Komentari 1

SS
sokac sa drave
09:06 13.06.2019.

Ako hocemo malo istine o utakmici protiv mladih danaca onda moramo konstatirati:Neznam dali je kriv manjak nogometnog znanja ili ih trener krivo uci.Mi nismo mogli sastaviti tri lopte a da ih ne izgubimo.U oci je upadalo da smo sve duele izgubili pogotovo u zraku.Danci su nas nadtrcali i pravo cudo je sto nisu vodili sa dva nula.Ako su to igraci koji trebaju uskoro zamjeniti aktualne onda se nasem nogometu crno pise.Nisam primjetio niti jednog igraca da se istakao kvalitetom .Sve skupa nista koristi i bolje da neidemo na EU prvenstvo sa ovim sastavom cemo se dobrano osramotiti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.