Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOŠČAK 'SRUŠILA' BLANKU

Hrvatska opet ima zlatnu visašicu: Ponude s američkih sveučilišta stalno dolaze, ali nas ne zanimaju

15.01.2023.
u 23:19

Prošle sezone u samo je mjesec dana osvojila zlato u sedmoboju na Europskom prvenstvu do 18 godina, te zlato u visu na EYOF-u u Banskoj Bistrici. Jana je postala druga Hrvatica, prva zlatna, koja je osvojila medalju na Europskim mlađejuniorskim prvenstvima.

Komentara 6

KR
kremenko
05:48 16.01.2023.

@Kajinx Šta ima razvijati ,srušila je Blankin rekord za 7 cm . Idi ti u Ameriku a možeš i u rodni kraj .

BE
Berri
08:58 16.01.2023.

Kada je sport u pitanju, a pogotovo atletika, puno toga ovisi o zdravlju. Naime, u atletici se trenira s maksimalnim opterećenjima, od utega do pliometrije, da ne idem u detalje, a takav trening, kada dijete ima 16 godin,a je iznimno rizičan u smislu ozljeda i oštećenja lokomotornog aparata. Tu će biti i najveći izazov trenera -osigurati napredak i razvoj, bez ozbiljnijih ozljeda. Na kraju, ova djevojka ima mogućnost s 18 godina otići u SAD, na neko sveučilište koje ima razvijenu atletiku. To će joj s jedne strane omogućiti atletski napredak, ali ne manje bitno je da će s 23.godine imati diplomu američkog sveučilišta jer time, poslije karijere, postaje konkurentna na tržištu rada. Još jedna stvar! Ne treba je uspoređivati s Blankom Vlašić. Ona je Jana Košćak i sve usporedbe s Blankom su potpuno besmislene.

BE
Berri
07:46 16.01.2023.

A video skoka od 190 cm? Toga nema! Mala Jana ima fantastičnu eksplozivnost i briljantnu tehniku. Još ima disciplina u kojima postiže vrhunske rezultate. Bilo bi joj najbolje otići na neko jako sveučilište u SAD. Dobiti će diplomu i odlične uvjete za trening.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije