Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IDEMO U DODATNE KVALIFIKACIJE

Hrvatska nakon velike drame ostala bez izravnog plasmana na Svjetsko prvenstvo

Hrvatska futsal reprezentacija
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/4
01.02.2020.
u 21:30

Hrvatska će sada čekati rasplet skupine D u kojoj sudjeluju Češka, Rumunjska, Slovenija i Kazahstan, a nakon toga znat ćemo protivnika u dodatnim kvalifikacijama

Hrvatska futsalska reprezentacija plasirala se u dodatne kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo.

Zbog remija Azerbajdžana i Slovačke, našima je bio dovoljan i bod za plasman na Svjetsko prvenstvo, ali Rusi su ipak slavili 4-3 nakon napete borbe u Osijeku. 

Naši su loše odigrali prvo poluvrijeme nakon kojeg su gubili 3-1, a Rusi, kojima je igrala samo pobjeda, uspjeli su izdržati do kraja i plasirati se na Svjetsko prvenstvo. 

Hrvatska će sada čekati rasplet skupine D u kojoj sudjeluju Češka, Rumunjska, Slovenija i Kazahstan, a nakon toga znat ćemo protivnika u dodatnim kvalifikacijama.  

>>> Pogledajte kamp vatrenih na EURU 2020. 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
22:08 01.02.2020.

Nakon hrvatskog srebra na velikom travnatom terenu u većini zemalja u okruženju porastao interes za malim terenčićima na kojim se igra futsail 😀

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije