Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Malonogometni EP
Povratak na članak

Hrvatska nakon drame pobijedila Češku, u četvrtfinalu s Ukrajinom

U 2. kolu skupine C Hrvatska je upisala i drugu pobjedu na malonogometnom Europskom prvenstvu, pobijedivši Češku 5:4.

Komentari 10

KU
kuukuuleelee
22:23 04.02.2012.

Bravo Hrvatska. Danas smo izgledali moćno. Igrali smo na rezultat i ostavrili planirano. Brončane sa zadnjeg EP-a smo poslali doma, izbjegli Španjolsku i dobili uzvrat sa Ukrajincima koji su na zadnjem kvalifikacijskom turniru tankirali za azere... Idemo Vatreni, put dodo polufinala je otvoren !

VL
GO
Godot
22:43 04.02.2012.

Svaka čast dečkima na pobjedi, ali zaboravili ste napomenuti da je \"nesportski i krajnje divljački\" potez Friča bio isprovociran jednako nesportskom krađom češke lopte kod podbacivanja. Naime s obzirom da je lopta, prije nego je neki naš primitivni divljak odlučio da bi bilo \"pametno\" bacati predmete u teren, bila za Čehe, od Marinovića se očekivalo da će im vratiti loptu, međutim on to nije učinio, već je svojim nesportskim potezom odlučio osramotiti Hrvatsku... Osobno mi je taj jedan glupav, neprihvatljivo sramotan potez Marinovića zgadio cijelu utakmicu. Od kuda njemu pravo da stavlja ljagu na sav trud svojih suigrača vlastitom nepromišljenošću i glupošću? Sramota, možda je on jedan naših najboljih igrača ali za ovo bi ga trener trebao sankcionirati, jer koliko god on dobar igrač možda bio, on NEMA i ne može imati pravo sramotiti svoju zemlju i suigrače.

VL
KU
kuukuuleelee
22:54 04.02.2012.

ne mogu se složiti sa tvojom ocjenom. ..kao prvo taj frič je provocirao i naše igrače i publiku i prostački gestikulirao cijelu utakmicu...zbog čega ga je i sudac upozorio da to neće tolerirati...odluka Marinovića je bila u žaru borbe i odlučnost da se česima vrati milo za drago sa zadnje utakmice iz ostrawe kad su simulirali sedmerac što je veći grijeh od Marinovićevog koji je btw uspio uzeti loptu između dvojice čeha... Marinović je po meni za sada među tri najjača igrača na turniru...

VL
AI
airwarrior
22:55 04.02.2012.

Kak se ova jadna publika probila do Arene kroz ove goleme snježne nanose i smetove pitanje je?

VL
BM
Boris Markovic
23:07 04.02.2012.

Da li zna neko sta je uradila Srbija? Mislim da je trebala da igra sa Portugalom koji je jaka ekipa.

VL
Avatar germanikus
germanikus
23:07 04.02.2012.

Godot Dragi Vladimire ..mislim da malo pretjeruješ!

VL
MN
Mr_No
23:27 04.02.2012.

Šta su ti vijerni navijači, probili se kroz 20 cm snijega da bi gledali našu repku... Igmanski marš je bio dječja igra za taj pohod. Šteta što se ne mogu probiti i do radnih mjesta.

VL
LO
lokvica
11:13 05.02.2012.

meni se čini da je atmosfera ipak malo blaga.Navijanje bitrebalo bit glasnije s više pjesme. Zato pozivam Torcidu da dođe i unese malo šušura,jer naši dečki su to zaslužili. Ajmo naši gazite Ukrajince!!!!!!!!!!!!!

VL
OB
-obrisani-
14:20 05.02.2012.

Želio bi zaraditi novac, a bojiš se razgovora za posao? Želiš slobodu a trebaš stabilan prihod? Želiš zaraditi od doma? Učiš ili si trudnica, ili ti je samo potreban novac? Onda imam posao koji ti odgovara. Bez ulaganja novca, sasa dnevno 3-4 sata rada možeš zaraditi 50-200$ tjedno. Ako imaš više vremena, onda i više. Sve što ti je potrebno je računalo, internet, minimalno znanje rada na računalu, ostalo već zavisi od toga koliko si ozbiljan. Nije prevara, uvjeri se. Ako si zainteresiran/a pošalji mi mail: zaradimopolako @ live.com

VL
ZI
zigi7darko
15:26 05.02.2012.

Ma bravo dečki, nismo nikada imali tako ozbiljnu futsal reprenzentaciju. Mislim da još bolje treba igrati obranu, nikakvu zonsku, nego čovjek-čovjeka, tu se više trči ali manje griješi. Još da su tu Capar i Korab Morina..., moj naklon, zaista na dobrom putu...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.