Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mali nogomet

Hrvatska na startu SP-a izgubila od Angole

Hrvatska, mali nogomet
Foto: VL
1/4
24.09.2018.
u 12:56

Hrvatski reprezentativci iduću utakmicu igraju u utorak u 18:00 sati po srednojoeuropskom vremenu protiv Njemačke

Jučer je započelo premijerno izdanja ISF-ovog svjetskog prvenstva u malom nogometu na kojem nastupa i Hrvatska. Naši reprezentativci natjecanje su otvorili neočekivanim porazom od Angole 3:2. Iako su izabranici Dine Kovača veći dio utakmice vodili 2:1 i bili bolji suparnik na terenu, nažalost realizacija im nije bila jača strana što je na kraju i donijelo prevagu na stranu Angolaca. Strijelci za Hrvatsku bili su Marko Pavlović i Dino Škibola.

"Ovo je bila jedna jako loša utakmica s naše strane, sve što smo se dogovorili uoči susreta nismo ispoštovali i Angola je zasluženo slavila. Sve što smo mogli danas smo promašili i to su naši protivnici znali kazniti. Sada smo u jednoj jako neugodnoj situaciji da se moramo vaditi protiv Njemačke, ali nadam se našoj pobjedi i prolasku skupine", bile su riječi strijelca prvog gola Marka Pavlovića po završetku utakmice.

Hrvatska, mali nogomet
1/21

"Razočarani smo jer smo očekivali pobjedu. Nismo se na početku utakmice prilagodili na uvjete, loše smo ušli u utakmicu, promašivali smo stopostotne prilike i to nas je koštalo kasnije u utakmici. Nadamo se da ćemo se dobro pripremiti za dvoboj s Njemačkom da popravimo dojam i osvojimo tri boda", riječi su Dina Škibole koji je bio strijelac drugog hrvatskog gola.

"Utakmica nije završila onako kako smo očekivali. Rekao bih da je nervoza učinila svoje. Dečki su u nekim stopostotnim situacijama reagirali loše, nismo poentirali kada smo imali prilike i protivnici su to znali kazniti. Moram naglasiti kako je prvenstvo jako dobro organizirano, teren i organizacija su vrhunski i nemam nikakve zamjerke", izjavio je izbornik reprezentacije Dino Kovač po završetku utakmice.

Hrvatski reprezentativci iduću utakmicu igraju u utorak u 18:00 sati po srednojoeuropskom vremenu protiv Njemačke. Nakon poraza od Angole pobjeda se u ovoj utakmici nameće kao imperativ.

>>Pogledajte sjajnu atmosferu na Šalati

Komentara 4

Avatar rubinet
rubinet
13:12 24.09.2018.

Gledao sam sinoć utakmicu.Slabo!Naši su preglomazni,tehnički nepotkovani i spori.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije