Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽENSKI RUKOMET

Hrvatska na EP bez vratarki iz finala Lige prvakinja

Goran Mrđen
Marko Jurinec/PIXSELL
22.09.2016.
u 00:30

– S Jelenom Grubišić sam razgovarao i ona je izrazila želju da više ne bi branila za reprezentaciju. Marta Žderić se nije javila ni nakon što smo je triput zvali na ranije reprezentativne akcije i nemam je više namjeru zvati – rekao je Mrđen.

Goran Mrđen, izbornik ženske rukometne reprezentacije, izabrao je 20 igračica koje će se pripremati za Europsko prvenstvo koje će se u prosincu igrati u Švedskoj. Na popisu nema Marte Žderić (Budućnost) i Jelene Grubišić (Bukurešt) koje su lani branile u finalu Lige prvakinja.

– S Jelenom sam razgovarao i ona je izrazila želju da više ne bi branila za reprezentaciju. Marta Žderić se nije javila ni nakon što smo je triput zvali na ranije reprezentativne akcije i nemam je više namjeru zvati – rekao je Mrđen.

Na popisu su: Kapitanović, Bešen, Razum, Nemaškalo, Posavec, Janković, Zadravec, V. Milanović-Litre, Ćović, Debelić, Džono, Penezić, Bašić, Marić, Mičijević, Franković, Krsnik, Vidak, Gugić i Blažević. 

>> Lino Červar i Veselin Vujović: Ne preuzimamo Hrvatsku, ne zanima nas to

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije