Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CURE, SPREMITE SE!

Hrvatska MMA liga traži svoju novu ring djevojku!

MMA LIGA (1)
Foto: MMA LIGA
1/5
08.04.2013.
u 13:42

Prva ring djevojka hrvatske MMA lige jako brzo dobila je poslovne ponude i otišla graditi karijeru u Istanbul

Dobar glas se daleko čuje, a lijepo lice otvara sva vrata - naša ljupka ring djevojka Josipa Cvit trenutno drma modnom scenom egzotičnog Istanbula. Sama kaže da joj se uspjeh u svijetu modelinga dogodio strelovito brzo, a kako i ne bi kada su njezine seksi fotografije u ulozi ring djevojke Hrvatske MMA lige, za koje je bio zaslužan Viktor Drago, obišle cijelu regiju.

-  Ovdje radim za Ace models. Došla sam preko Midikena i Fashion Glam RnR-a. Ponude pršte sa svih strana, trenutno imam par snimanja. Jedno je za editorijal, a drugo za reklamu, ali još ne smijem reći o čemu se točno radi. Istanbul je stvarno poseban grad, ima neku svoju specifičnu dinamiku – ispričala je Josipa.

Sretni smo da je našoj lijepoj Cvit krenulo u modnom svijetu, ali mi i MMA publika znamo da će nam faliti u Ciboni. Josipa se od uloge prve hrvatske MMA djevojke oprostila riječima:

- Suradnja s Only Men Stuff-om jednostavno je bila super, opuštena i bez forsiranja ičega. Uvijek smo se uspjeli sve dogovoriti na jedan prijateljski način i čast mi je da sam upoznala ekipu koja stoji iza cijelog projkekta Hrvatske MMA lige. Same borbu su mi bile jako zanimljive i bilo bi mi drago kada bi ljudi shvatili da slobodna borba nije nasilje već sport. I to jedan od najtežih sportova današnjice. Super mi je bilo vidjeti trenere i borce iz suprotstavljenih timova kako se druže i zezaju u svlačionicama. Pozdravljam sve borce Hrvatske MMA lige, organizaciju, ekipu, trenere, kamermane, fotografe i komentatore. Zahvaljujem se publici Cibone koja me svojim pljeskom podupirala u mojim prvim koracima u ulozi ring djevojke!

Sada kada smo lijepu Josipu pustili u bijeli svijet, počinjemo potragu za slijedećom ring djevojkom Hrvatske MMA lige. Sve zainteresirane djevojke neka nas prate, više informacija uskoro!

Hrvatska MMA liga ide dalje, slijedeći event je na rasporedu 13. travnja u 20.30 sati u Ciboni. Ulaznice po cijeni već od 35 kuna potražite na svim prodajnim mjestima Eventima i na blagajnama Cibone na dan eventa.

Neka igre MMA lige počnu!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije