Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RASPORED DO KRAJA
Povratak na članak

Hrvatska je sve zakomplicirala, evo što nas čeka u nastavku kvalifikacija

Trenutačna situacija u našoj skupini je sljedeća: Slovačka, Mađarska i Hrvatska imaju po tri boda iz dvije odigrane utakmice. Isto toliko bodova ima i Wales s tim da je odigrao samo jedan susret. Azerbajdžan je nakon poraza od Hrvatske na Maksimiru bez boda.

Komentari 6

MA
MataBobo
22:37 24.03.2019.

Zao mi je jer prosipamo tesko steceni rejting u svijetu... Nas je pobjedila Madarska i svaka im cast na tome, ali cime su nas pobjedili, sa onim sto je nas krasilo...želja, borbenost, pristup...to je dokaz da ne igraju milioni vec srce i želja... Pa.mi ni gol nismo proslavili, decki su to samo odradivali...bez okusa, mirisa...totalno nejestivo i negledljivo... Izbornik Dalic, ako ovako nastavi nece dozivjeti kraj kvalifikacija na klupi, jer cijelo vrijeme tupi iste recenice...a u igri se to ne vidi da Hrvatska zna sto radi...cak nam najbolje pozicije...veza i napad...nista ne rade...jako, jako lose... Sta ce nam tek Slovaci napraviti...

VL
DU
Deleted user
22:50 24.03.2019.

Izgubi se utakmica i odmah je "Katastrophen Stimmung" - za one igrače koje u ljetu prošle godine dizalo u nebesa (zasluženo) sada se naziva pa i vrlo pogrdnim riječima, podmeće im se da nisu htjeli, da ne znaju, da su ovakvi i da su onakvi. Na Dalića sada drvljem i kamenjem. Zašto? Zbog jedne izgubljene utakmice na početku kvalifikacijskog turnusa. Zar netko od "zabrinutih kritičara" misli kako je Dalić poslao igrače na teren s savjetom izgubiti utakmicu? Zar nam doista nedostaje shvaćanja da je nogomet samo nogomet a nogometaši samo ljudsi sa svim svojim dobrim i lošim trenutcima. Baš kao i mi svi - "obični smrtnici". Svijet sutra ide dalje - unatoč porazu od Mađarske. I isti ti igrači, isti taj Dalić od istih sadašnjih neobuzdanih kritičara biti će slavljeno kada odigraju jednu drugu utakmicu i donesu pobjedu.

VL
Avatar Untouchable
Untouchable
22:39 24.03.2019.

nije nista zakomplicirala

VL
Avatar Observer
Observer
22:40 24.03.2019.

Gledam to kao pobjedu suverene Orbanove Madjarske a poraz liberalne Plenkoviceve Hrvatske !

VL
DI
didajoza
14:11 25.03.2019.

Sada je lako kritizirati. Vjerujem da izbornik zna šta treba raditi. Nakon što je Lovre Kalinić u dvije utakmice primio 3 gola.Prije mene je napisano da treba dati priliku Livakovići a imamo mladih golma koji odlično brane. Kalinić sa svojihh 201 cm. samo skače na liniji a na lopte iz kornera ne izlazi. Ladić bi trebao ukazivati na golmanske greške zato ga izbornik ima!!

VL
SR
sramitese
23:26 24.03.2019.

da nije bilo rusije..i u rusiji..hrvatska nikad ne bi bila u finalu..nego bi ispala jos u grupi..a kako.. to nije bitno..vec bi nasli nacina..i .sad je na njoj da se sama izbori i prodje dalje ..a onda grupna faza ii kraj..ona je danas proslo svrseno vrime..danas su drugi u igri i idu dalje..to je nogomet..svi moraju biti obesteceni ..i zadovoljni ..cila ta mafija u tom sportu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.