Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MORA REAGIRATI HNS
Povratak na članak

Hrvatska je postala obećana zemlja za strance, ali ima jedna loša stvar

Svojim mehanizmima trebao bi uskočiti Hrvatski nogometni savez, jer broj stranaca mora se smanjiti. A ne da se zbog tih brojnih stranaca gubi sve više domaćih igrača na prijelazu iz juniorskog u seniorski staž.

Komentari 15

Avatar Asterix
Asterix
09:03 22.08.2021.

I za koga sada, npr. Šibenčani navijaju, za domaći ili kolumbijski klub? Za klub prepun stranaca ništa me ne može emotivno povezati, bolje reći, veza je pukla.

VL
OD
Ostanite_doma
10:58 22.08.2021.

Ja bih to sve zabranio. Ako se zove Hrvatska liga onda bi hrvati igrali ma kako loše to bilo. Isto tako i za njemačku i španjolsku i ostale.

VL
DM
drazen.muhvic
08:37 22.08.2021.

Znači kod nas stop stranim nogometašima, ali naši mogu kuda hoće? Pa naših ima u gotovo svim državama svijeta (čak i u onim najegzotičnijim)!!! Ali to je izgleda u redu, jer od čega bi živjeli naši klubovi da ne prodaju igrače u inozemstvo... Hvalimo se koliko naši igra u elitnim i ostalim jakim i srednje jakim ligama, jedino je problem kada stranac dođe k nama igrati?! Pa i ovi naši tamo vani koče razvoj njihovih mladih igrača. Ili ne?

VL
DA
Darlboro
10:38 22.08.2021.

Hrvatski dragovoljaca kao jedini klub sa gotovo svim hrvatima... To je kao pozitivno, a evo ih već na putu u 2 hnl

VL
Avatar Becki konjusari
Becki konjusari
09:36 22.08.2021.

Ma ajde jos malo pa ce tisuce Afgana biti nasi hrvati, pa stranaca nece ni trebati...

VL
Avatar Bill Carson
Bill Carson
10:24 22.08.2021.

Naši klubovi nisu spremni za marketing. Primjer Šibenik, web stranica im je na hrvatskom jeziku (stranica po posjeti treba prvo biti na engeskom jeziku s opcijom prebacivanja na hrvatski), ako neki indijac bude uporan i stavi google translate za webb stranicu šibenika otkriti će da tamo ne može kupiti niti jedan suvenir šibenika. Uprava Šibenika treba dobiti kolektivni otkaz. Kupnja dresa od tog indijca je trebala biti omogućena već u trenutku potpisa. Ne mogu vjerovati da naši klubovi uvijek traže novce od lokalne samouprave, a ne žele zaraditi milijune koji im se nude sami po sebi. Većina klubova ima stranice iz ranih 90ih na kojima se ne može kupiti išta. Ocijena 0/10.

VL
RE
RedTree
16:28 22.08.2021.

Smanjiti kvotu ili povećati ligu na 12. Svi napadači su nastali kroz manje klubove, a sad nemaju gdje dobiti šansu, onda se čudimo što nemamo napadača za reprezentaciju i to pod hitno.

VL
RA
R.adioT.elevizijaL.jestve
17:28 22.08.2021.

2 Hnl zabranit a u 1. HnL ogranicit na 4 igraca , mi nemamo centarfora vec dugo zato sto ne dpbivaju priliku nasi igraci

VL
VK
vječni krojf
12:27 22.08.2021.

To su većinom igrači pete klase,I Hrvatska im je odskočna daska za Ciparsku,Maltešku,Moldavijsku i slične lige.

VL
DU
Deleted user
09:34 22.08.2021.

U dalekoj proslosti pokraj Mađarske povjesni spisi govore da je postojao jedan narod pitomih i dobrocudnih ljudi koji su sebe nazivali Hrvati,danasni Croganistan koji navodno vuce porijeklo od starog naziva Hrvatska , povjesni podaci govore da su tadasnje vode cinilenile sve da uniste taj narod koji se dugo odupirao ali je ipak nestao,2521godine navodno u bespucima likastana su nadeni tragovi tog naroda ciji su se zadnji pripadnici pod najezdom hordi povukli.

VL
Avatar Konjina3.0
Konjina3.0
08:43 22.08.2021.

Stranci iz BiH? To oni isti stranci koji igraju za hrvatsku repku? 🤔 Zanimljivo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.