Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOŠARKAŠ GODINE
Povratak na članak

Reprezentaciju nam drži Hercegovina, a tenis Međugorje. Urušio nam se cijeli kolektivni sport

– Naši su klubovi u očajnoj situaciji i mi više ne proizvodimo igrače. Nama se cijeli kolektivni sport urušio i još se nekako krpamo s reprezentacijama, no nama rukometnu reprezentaciju drže Mostar i okolica, košarkašku također Hercegovci, a tenisku Međugorje – kaže Jerkov

Komentari 17

IV
ivan968
10:06 09.02.2020.

Nasu reprezentaciju drze Hrvati,koda je bitno od kuda su.Ovaj put ih ima dosta iz Hercegovine sljijedece generacije bit ce ih vise mozda iz Slavonije ili od nekud drugo.AJMO HRVATSKA

VL
DU
Deleted user
09:38 09.02.2020.

Nasi igraci, koji drze reperezentacije zive i rade izvan HR (Cast izuzecima koji potvrdjuju pravilo). Mozda je tako i bolje, jer ternutno u HR svatko gleda svoja posla, a zajednistvo, ako nema koristi, im nije vazno.

VL
AG
Agricola
15:08 09.02.2020.

Baš sam sinoć razmišljao čitajući članak o nogometnom klubu Zadar iz kojeg su potekli Modrić, Vrsaljko, Subašić, Dado Pršo, Livaković itd. kako se u vrijeme Tuđmana moglo dogoditi da se igra nogomet u Zadru i Pazinu, da se igra košarka košarka i u Zadru i Slavonskom Brodu, da se igra rukomet u Metkoviću i da su svi ti klubovi na vrhuncu svog djelovanja i da uza sve to svaki tjedan imamo direktne prijenose utakmica na državnoj televiziji i to ne samo hrvatske nego i engleske, talijanske i španjolske lige itd. A danas ništa od toga nije moguće, klubovi u nogometu propadaju od Zadra do Cibalie, klubovi u košarci od Zadra, pa trostrukog europskog prvaka Splita, Cibona nikad na nižim granama, u rukometu Zagreb nikad lošiji a u ligi totalno neprikosnoven i tako bliže i tako dalje. Dakle, nije da nema novaca, nego se to sve skupa planski i sustavno urušava i to zato jer svaki sportski uspjeh Hrvatske poput finala SP u nogometu 2018. vraća ideju jugoslavije u zapećak dok istovremeno jača i čini neupitnim hrvatsku ideju, a drugovi-pregaoci i politički radnici toliko nas medijski usmjeravaju ka novoj jugoslaviji, toliko se trude i troše više nego Duvnjak na nedavnom EP, i onda dođu sportaši i sve to ponište. I zato ovi žele to uništiti. Na kraju, ipak se tu samo o politici radi.

VL
DU
Deleted user
10:41 09.02.2020.

Previše je pretilih u Hrvatskoj

VL
AN
Antonio1952
11:49 09.02.2020.

Vi ste u Hrvatskoj unistili sve, a u svemu vas spasavaju omrazeni Hrvati iz BiH i diaspore.

VL
WT
Wtf
20:51 09.02.2020.

Nama ne trebaju mega stadioni nego treba vratiti financiranje sporta od državnih tvrtki i uvesti porezne olakšice za sponzorstva u sportu. Jedna INA je skroz nestala iz sponzoriranja, kojoj recimo 5 milijuna eura godišnje je ništa, a za naš sport ogromno. Croatia osiguranje također nestala. A banke da ne spominjemo skoro. I mi trebamo malo urediti te lige da bi privukli gledatelje i sponzore, a ne da u nekoj ligi nitko ne smije biti prvak osim jednog kluba.

VL
Avatar Golum
Golum
11:00 09.02.2020.

Zalosno je to sto se lova od clanarina trpa u vlasiti dzep a ne dobijes nikakvu potvrdu da si uplatio pa ti dokazuj da li si platio ili nisi.

VL
AN
Andrenilator
11:53 09.02.2020.

Sada će novi predsjednik i Hrvate iz hrvatske staviti u reprezentaciju

VL
DE
dedač
12:06 09.02.2020.

neko bi u ovoj državi trebao znati-koliko košta mjesećno da se djete od 8-10 godina upiše u školu bilo kojeg sporta da bi postao vrhunski sporas-to obični ljud sa dvije plaće u hr ne mogu pratiti i platiti., a tu su još i mita koja su normana ako misliš da ti djete može napredovati( a što traje godinama-recimo kod Mamića u dinamu)-rijetki su MODRIĆI, KOSTELIĆI.......,a vjerujte mi imam 5-toro djece i probao sam, bilo je potencijala samo je falilo ONO drugo1

VL
Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
11:56 09.02.2020.

Pa pogledajte bilokakvu reprezentaciju Francuske, Belgije, Njemačke, Nizozemske, Engleske... Sve potomci doseljenika. Pa tako je i Hrvatska reprezentacija sačinjena od doseljenika u Hrvatsku. Siromašni se samo kroz sport mogu probiti, jer pamet i politiku drže bogati. Ovo će izazvati puno minuseva, no to je realnost, bolna istina i pametnom dovoljno!

VL
Avatar Forumas
Forumas
11:38 09.02.2020.

ma ti dijasporasi igraju za hrvatsku samo iz razloga sto imaju pravo glasati,oduzeti im pravo glasa pod hitno pa ce mo umjesto svih tih silnih srebrnih medalja kuci donositi samo zlato.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.