Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bravo, kauboji

'Hrvatska je odigrala najbolju utakmicu na SP-u u Francuskoj!'

Hrvatska - Španjolska
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
24.01.2017.
u 22:26

- Evo, dečki slave dolje na terenu, to je lijepo vidjeti. Odigrali su odličnu utakmicu i upisali veliku pobjedu.

Hrvatska rukometna reprezentacija pobijedila je Španjolsku 30:29 i plasirala se u polufinale Svjetskog prvenstva u Francuskoj. Naši su odigrali fenomenalnu utakmicu, u kojoj su vodili gotovo od samom početka pa sve do kraja. Kao i obično, na kraju su nam priredili pravu dramu, ali bila je sa sretnim krajem pa možemo reći da je time slavlje još i slađe.

- Ovo je naša najbolja utakmica. Imali smo problema, ali imali smo obranu, Stevanovića... Imali smo Mamića u napadu, Gojuna i Musu koji su odigrali odličnu obranu, rekao je Zlatko Saračević u prijenosu na RTL-u.

Slijedi nam utakmica protiv Norveške, a naši su dokazali da su i dalje u vrhu svjetskog rukometa.

- Evo, dečki slave dolje na terenu, to je lijepo vidjeti. Odigrali su odličnu utakmicu i upisali veliku pobjedu. Norveška nam je u polufinalu, dobili smo ju prije godinu dana, kao i u kvalifikacijama za OI. Igraju odlično na prvenstvu, ali idemo slaviti ovu veliku pobjedu, a onda ćemo razmišljati o Norveškoj.

Komentara 20

MA
marsovac
22:29 24.01.2017.

opet u samome vrhu rukometa, a nas 4 miliona.

Avatar bosanac1951
bosanac1951
22:35 24.01.2017.

Čestitke našima....Idemo na Norvešku....Uh, bilo je čupavo...Živčeki su mi bili pri kraju...No, nije mi žao...Sretno momci u daljnjim dvjema tekmama.

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
22:35 24.01.2017.

Hrvatska iznad svih!Bravo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije