Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČOVJEK OKO KOJEGA SE SVE VRTI
Povratak na članak

Hrvatska je imala sjajne igrače, ali samo se njemu divi svijet: 'Genij, najbolji u povijesti'

– On je s loptom mogao sve. Čisti genij. Nepredvidiv. Njegove lopte imale su NBA štih. Izluđivao je suparničke obrane, ali i vratare.

Komentari 8

DE
derin
03:45 24.01.2017.

Najbolji vanjski na svijetu svih vremena, bas ovih dana Nijemci radili anketu najbolji vanjski svih vremena, preko 70% ljudi glasalo za Balica. Sramotna je politika naseg saveza, pa mi smo se odrekli Balica, lackovica, vorija, Dominikovića, metlicica bar dvi, tri godine prerano, a sulica da ne pričam. Gdje je Buntić , Karacic sada, a da ne pričamo gdje je onaj Bičanić!? Treba i mlade gurati, ali s mjerom.

VL
ZW
zweistein
07:58 24.01.2017.

najveći igrač u povijesti rukometa. jedan od onih rijetkih koji svom sportu daju neku drugu dimenziju. ivano je čak i "pretjerao" s tim, jer još uvijek nema ni igre ni igrača koji bi to mogao nastaviti. otišao je "50" godina ispred. vjerojatno još nisu ni rođeni igrači koji će moći nastaviti tamo gdje je ivano stao!!!! rukomet bez ivana je gotovo ulična tučnjava!!!!

VL
US
usredini
18:07 24.01.2017.

Balić = Richardson = Messi = Bird. Ima i drugih koji su postigli rezultate kao i oni ali uz rezultate njihova igra je postala i umjetnost.

VL
DA
davnor
15:30 24.01.2017.

Balić je jedan od najboljih ali i duvnjak je danas po meni univerzalniji igračod njega ako nije bolji nije ni lošiji njegova teza da nema kvalitete jer smo mladi ne drži vodu to je samo alibi za eventualni neuspjeh igrači jesu mladi ali već prekaljeni i snažniji od prijašnjih mislim da je problem u vodstvu repke nekad vrhunska košarka srozana na najniže grane vaterpolo iyta stvar i konačno i rukomet koji se može još spasit ide istim putem jer nemamo pravih trenera odnosno forsiraju se oni koji nemaju rezultata podobni.

VL
DU
Deleted user
14:37 25.01.2017.

Tocno se vidjelo kakva je to klasa Balic bio dok je igrao Hrvatska je zabijala, a kad je uveo Duvnjaka odma sve stalo i onda kad se Balic vratio opet Hrvatska proigra. Definitivno najbolji igac svih vremena.

VL
BL
blackstone
00:08 24.01.2017.

samo u mašti ovog novinara Balić može biti najbolji svjetski igrač ,daleko je on i od najboljeg hrvatskog igrača.Zar mislite pa poneka asistencija koju je vidio u NBA,može zamijeniti šut sa 30% realizacije,katastrofalnu igu u obrani,nedostatak autoriteta prema trenerima i suigračima,i sebičnost u igri.Pa čovjek je u klupskoj karijeri više sjedio na klupi nego igrao.Na kraju je igrao u jednom Wetzlaru,to je kao da u hrvatskoj ligi nastupate za RK Buzet.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.