Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKI USPJEH
Povratak na članak

Hrvatska je hit reprezentacija Lige nacija! Samo jedna država bolja je od vatrenih

Moguće je kako će izbornik Zlatko Dalić promijeniti mišljenje o ovom natjecanju nakon što je Hrvatska ubilježila tri pobjede uz jedan remi i poraz.

Komentari 1

Avatar antikomunist6
antikomunist6
10:14 23.09.2022.

Šaok, patnja i nevjerica kod nekih se još nisu slegli. A bili su tako divno "pripremljeni" otvoriti topovsku vatru na Zlatka Dalića, tražiti njegovu smijenu ili u najmanju ruku izbrojati mu sve "grijehe njegove", staviti njegovu komepenciju pod znak upitnosti. Ništa momentalno od toga. Morati će se prićekati "bolja vremena" kad Dalić izgubi utakmicu. Bravo za Hrvatsku nacionalnu vrstu i izbornika Zlatka Dalića!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.