Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠTETA...

Hrvatska izgubila i završila posljednja: Gruzija je bila jača od naših mladića

Kvalifikacijska utakmica za Europsko prvenstvo U-19 Gruzija-Hrvatska
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
1/3
29.03.2022.
u 15:25

Izabranici Josipa Šimunića upisali su u Karlovcu minimalni poraz od Gruzijaca, a jedini gol zabio je Mamageišvili u 77. minuti

Hrvatska U-19 nogometna reprezentacija porazom od Gruzije (0-1) okončala je nastup u elitnom kolu kvalifikacija za Europsko prvenstvo u Slovačkoj.

Izabranici Josipa Šimunića upisali su u Karlovcu minimalni poraz od Gruzijaca, a jedini gol zabio je Mamageišvili u 77. minuti.

Na kraju je Hrvatska turnir okončala na posljednjem mjestu s obzirom na to da je u drugoj utakmici trećeg kola Island uvjerljivo svladao Rumunjsku (3-0), koja je unatoč porazu ostvarila plasman na EURO.

Poredak: Rumunjska 6, Island 4, Gruzija 4, Hrvatska 3 boda.

Rezultati:

Hrvatska – Island 2-1
Rumunjska – Gruzija 5-1

Hrvatska – Rumunjska 1-2
Island – Gruzija 1-1

Hrvatska – Gruzija 0-1
Island – Rumunjska 3-0

Komentara 7

DU
Deleted user
16:43 29.03.2022.

Ovdje je pitanje kompetentnosti Šimunića? Igrač da ali uvjeren sam trener ne! Dojma sam da čovjek pojma nema o poslu koju radi..

RE
RedTree
20:31 29.03.2022.

Početnici vode reprezentacije, momčad koja igra LP za mlade i prva na tablici ima jednog igrača na utakmici. A mladi Čuić u BIH još.

DU
Deleted user
16:40 29.03.2022.

Lošije od ovoga zbilja ne može. Usred Hrvatske posljednji na tablici . Ostali smo i bez eura i bez svjetskog prvenstva.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije