Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U-19 reprezentacija

Hrvatska golom Brekala srušila Bugarsku

Josip Brekalo
Marko Prpic/PIXSELL
23.03.2016.
u 19:02

U prvoj utakmici skupine Belgija je u Kostreni pobijedila Škotsku 2:0 golovima Van Landschoota i Kabira. U drugom se kolu, u petak, sastaju Belgija i Bugarska (Kostrena, 13:00) te Hrvatska i Škotska (Kantrida, 16:00).

Hrvatska nogometna U-19 reprezentacija pod vodstvom izbornika Ferde Milina uspješno je započela svoj nastup na kvalifikacijskom turniru drugog kruga za odlazak na EP u Njemačkoj, minimalnom pobjedom protiv Bugara u Rijeci, piše HNS.

Mladi su vatreni u prvom dijelu bili aktivniji, premda je u 19. minuti Šemper morao zaustaviti Georgijeva, a najbolju je akciju Hrvatske u 38. minuti propustio realizirati Lovren, u situaciji kada je krenuo sam prema bugarskim vratima. Na samom kraju poluvremena, Georgijev je pokušao lobom svladati Šempera, no hrvatski je vratar uspio izbiti loptu preko gola.

I u drugom su poluvremenu Hrvati tražili pogodak, a nagrada je stigla već u 53. minuti, kada se Brekalo na lijevoj strani oslobodio svog čuvara i poslao loptu pod prečku za 1:0.

U 69. minuti Balić je prizemno pucao tik pored gola, a pet minuta poslije glavom je opasno zaprijetio Benković. Bugarski vratar Mihajlov spriječio je novi pogodak Hrvatske i u 79. minuti, kada je pucao Božić.

U prvoj utakmici skupine Belgija je u Kostreni pobijedila Škotsku 2:0 golovima Van Landschoota i Kabira. U drugom se kolu, u petak, sastaju Belgija i Bugarska (Kostrena, 13:00) te Hrvatska i Škotska (Kantrida, 16:00).

UEFA Elitno kolo U-19, Skupina 5:
1. Belgija 3
2. Hrvatska 3
3. Bugarska 0
4. Škotska 0

U-19: HRVATSKA - BUGARSKA 1:0 (0:0)
UEFA Elitno kolo, Skupina 5.
Stadion Kantrida, Rijeka.

Sudac: P. Ardeleanu (Češka)

Strijelci: 1:0 - Brekalo (53')

Žuti kartoni: Božić (84')

Hrvatska: Šemper, Hudećek, Sosa, Benković, Soldo, Brekalo, Knežević, Balić (od 76' Plantak), Lovren (od 85' Brodić), Božić, Moro (od 67' Fintić). Izbornik: F. Milin.

Bugarska: Mihajlov, Atanasov, Kupenov, Kerčev (od 88' Dimitrov), An. Georgijev (od 76' Aličkov), Al. Georgijev, Jordanov, Cvjatkov (od 73' Apostolov), Krajev, Minkov, Maksimov. Izbornik: S. Todorov.

>> Pletikosa i Ladić dobili su pravog nasljednika - Danijela Subašića

Komentara 3

Avatar zagorac2
zagorac2
23:33 23.03.2016.

pucao precizno pokraj gola ?????????? kaj to znaci ? zar nije trebalo pucati precizno na gol a ne pokraj - super novinarstvo

ZW
zweistein
08:46 24.03.2016.

kaj????? samo 9 iz dinama??????? ovo je početak propasti mamićevog dinama!!!!!!!!!

ĆU
ćuprija
22:53 23.03.2016.

pletikoaa hahahahahaaa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije