Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
od 25. do 27. studenoga
Povratak na članak

Hrvatska doznala protivnika u finalu Davis Cupa!

Hrvatska će biti domaćin u finalu koje će se igrati od 25. do 27. studenoga

Komentari 11

KR
krxone
20:02 18.09.2016.

Naši penal

VL
DU
Deleted user
22:03 18.09.2016.

Sve nam ide na ruku! Ponovo se igra doma! To finale se mora dobiti!

VL
Avatar Domaće je bolje
Domaće je bolje
23:37 18.09.2016.

Neka se finale igra u Međugorju!

VL
KE
kentie
16:07 19.09.2016.

Čitam po nekim forumima kako je argentinski izbornik umalo "uprskao" dobiveno. E sad, vodiš 2:0 i u igri parova želiš "skratiti" odnosno poentirati meč. Argentinski izbornik je postupio logično: stavio je svoj prvi reket u igru parova, jer je s druge strane bio Murray nominalno drugi reket svijeta. Dakle, argentinski izbornik je primjenio naš recept koji je bio dobitan i protiv SAD-a i prekjučer protiv Francuzića. I to s malom razlikom što mi u igri parova, imamo drugi reket svijeta, koji je broj 2 zajedno s Melom, za razliko recimo od V. Britanije i Argentine, a to je onda za nas dobitna kombinacija. S obzirom da je skoro pa kraj sezone, gotovo svi ATP igrači su načeti s povredama, na ovaj ili onaj način, tako da izbornici u mečevima hodaju ko po jajima. Tako je i kod nas, Čilić ima problema s leđima, Borna s koljenom, ni Dodigu nisu leđa najbolje itd, itd. Tako je slično i kod drugih, no bolje ni gore, tu negdje između. Pogledajte Francuze: njihova prva dva reketa rezolutno odbijaju repku jer im je zdravlje u banani, naši tu negdje, pola i napola. Recimo mi ne smijemo ni pomisliti što bi bilo da je kojim slučajem Marin izgubio; bojim se da Borna ne bi bio u stanju odigrati meč koji još i odlučuje ni s jednom nogom. Budimo realni i brutalno iskreni. Zato je unatoč i usprkos svemu, Krajan bacio sve karte na pobjedu u parovima i potom "preparirao" Marina da odigra dominatorski i predatorski protiv Gasqueta. Vrlo riskantno, ali potom maestralno i briljantno. Bravo. Ne znam u kakvo će stanju naši mušketiri biti u krajem studenoga, kad prođu svi turniri, al dat ću vam jedna primjer. 2014. u finalu Mastersa Federer glatko nakon seta i pol predaje Đokoviću finale, što je potonjeg jako začudilo i načudilo. Da bi onda Federer sačuvao snagu za finale Davis kupa. to je bilo ključno i presudno, jer da Švicarska pobijedi, Federer je "morao" dobiti sva tri meča, oba u singlu i u paru sa Wawrinkom. Bojim se da nas u finalu čeka slična ako ne i ista situacija. No ne želim ovdje coprati i biti zloguki prorok. Daj bože da se orna oporavi u potpunosti i bude oran, boran i sto posto spreman pun kordita i dinamita, a Marin sačuva od ozljeda u preostalim turnirima, pa recimo i da "malo " zabušava i završava" turnire u prvim kolima. nije zgorega i gorega, Ipak se finale Davis kupa igra kod kuće jednom u karijeri i životu uopće, i mislim da je to sad važnije od bilo čega u ostatku sezone, pa makar i ranking pao malčice.

VL
NI
nikola13782
23:26 18.09.2016.

zagreb...arena

VL
LU
lukateli1
13:20 19.09.2016.

Vidim, ovdje se neki sprdaju! Odite na svoje istocne i istocnjacke portale, mulci!

VL
TO
tonimohave
20:00 18.09.2016.

Del Potro

VL
BL
bluewitch
00:20 19.09.2016.

Finale se igra u Hrvatskoj.....a koliko znam Međugorje je u nama susjednoj državi....!!!

VL
GP
gprskalo
20:13 18.09.2016.

Argentina u polufinalu, sto znaci da bi se finale Davis Cupa trebalo igrati u Medjugorju

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.