Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POZNATI I POLUFINALISTI
Povratak na članak

Hrvatska doznala protivnika, evo s kim ćemo se boriti za peto mjesto

To će biti reprezentacija Švedske koja je završila na trećem mjestu skupine II.

Komentari 8

AL
Aleluja
23:05 23.01.2019.

Ben ti prvenstvo kad je sve isplanirano i prije početka istog i sve se zna - tko će biti u polufinalu, tko neće, tko će biti u finalu, tko ne smije proći dalje.... rukometno prvenstvo postalo je žalosna namještaljka isto kao i Eurosong.

VL
AG
Agneta
05:53 24.01.2019.

Za peto mjesto s Svedskom, od sudbine se ne moze pobjeci. Mozda se i sretnu novinari u Herning areni.

VL
GR
gragakarlovac
00:41 24.01.2019.

Lino je truba...ako izgubimo opet ce pola Hrvatske, suci i svijet biti protiv njega. Tako on misli. Stvarnost je da je rukomet sranje od sporta i nikoga nije brige tko ce osvojiti prvo mjesto. Pa nije ovo nogomet nego mjesavinaa prdac kosarke i nogometa

VL
Avatar maskmaker
maskmaker
03:38 24.01.2019.

Ako ne znaš igrati onda gubiš i bok. Realno stalno suci ovo suci ono. Cibona je 80-ih kada je dobivala znala dobit 30 razlike, a kada su je i suci uj...li onda 15 razlike...znači te šeme kradu nas, namješteno je...bla, bla...

VL
DU
Deleted user
02:51 24.01.2019.

Baš smo se proslavili na ovom prvenstvu. Hajmo sada mjesec dana objaviti nacionalni praznik i opću feštu jer ćemo se boriti za fantastično peto mjesto.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.