Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Položili vijenac

Hrvatska delegacija ipak je posjetila Auschwitz

Zorislav Srebrić (1)
Goran Stanzl/Pixsell
15.06.2012.
u 15:50

Delegaciju u kojoj je bilo nekoliko članova izvršnog odbora predvodio je Zorko Srebrić, s dopredsjednicima Uljanom i Bukvićem

– Nećemo posjetiti koncentracijski logor Auschwitz jer nam je predaleko, ali ćemo se ići pokloniti žrtvama komunizma – rekao je Vlatko Marković prije nekoliko dana, a zbog toga se diglo puno prašine.

Međutim, hrvatska delegacija ipak je posjetila Auschwitz i položila vijenac na spomen-obilježje. Delegaciju u kojoj je bilo nekoliko članova izvršnog odbora predvodio je Zorko Srebrić, s dopredsjednicima Uljanom i Bukvićem. Dakle, druga liga funkcionara, ali barem su otišli. A iz Poznanja su se vratili Eduardo, Subašić i dr. Bahtijarević, koji su zbog dopinške kontrole prespavali i naknadno se priključili reprezentaciji.

Ključne riječi

Komentara 11

OB
-obrisani-
15:59 15.06.2012.

Prasinu ste digli vi novinari ,niko drugi...

JE
Jeti
16:01 15.06.2012.

Sad su nam novinarčići mirni... ajd fala bogu...

MA
martinis
17:02 15.06.2012.

A kad Englezi dolaze u Hrvatsku, hoće li ići na Bleiburg ??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije