Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HOKEJ NA TRAVI

Hrvatska danas protiv Turske

Hokej na travi
Igor Kralj/PIXSELL
01.07.2014.
u 00:01

Utakmicom Švicarske i Bugarske danas u 16,15 sati u Svetom Ivanu Zelini započinje prvi krug Svjetske lige hokejaša (1. do 6. srpnja).

Ovo natjecanje, ujedno i početak kvalifikacija za Olimpijske igre u Brazilu, održat će se na novom igralištu s umjetnom travom na Sportsko-rekreacijskom centru u Sv. I. Zelini.

Na turniru još nastupaju Rusija, Turska i Hrvatska, a prve dvije reprezentacije će se plasirati na turnir drugog kruga, koji će se u ožujku 2015. godine održati u Južnoj Africi.

Hrvatska svoj prvi susret igra u 18,30 sati protiv Turske. Protiv Turaka su hrvatski hokejaši prije dva dana odigrali pripremnu utakmicu i slavili s 2:0. Hrvatska igra protiv Bugarske u četvrtak, u subotu protiv Švicarske,a u nedjelju protiv Rusije (sve utakmice igra u 18,30).

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije