Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fed kup

Hrvatska bolja od Estonije, Konjuh i Jurak slavile u meču odluke

Ana Konjuh
Press Association/Pixsell
04.02.2016.
u 07:00

U odlučujućem susretu Darija Jurak i Ana Konjuh su deklasirale Gorlats i Kontaveit 6-0, 6-1.

Hrvatska ženska teniska Fed kup reprezentacija pobjedom od 2-1 protiv Estonije otvorila je nastup u grupi C na turniru Skupine 1 Euroafričke zone u izraelskom Eilatu.

U prvom dvoboju Tena Lukas je pobijedila Valeriju Gorlats 6-2, 3-6, 6-1, dok je u u drugom meču Estonka Anett Kontaveit bila bolja od Ane Konjuh 4-6, 6-3, 6-4.

U odlučujućem susretu Darija Jurak i Ana Konjuh su deklasirale Gorlats i Kontaveit 6-0, 6-1. 

U našoj skupini još su domaćin Izrael i Turska, a samo prvoplasirana ekipa ide dalje, odnosno igrat će protiv pobjednika grupe A u kojoj su Švedska, Portugal i Ukrajina. Pobjednik tog susreta plasirat će se u travanjske kvalifikacije za Svjetsku skupinu II.

>>Oslabljena Hrvatska u srijedu protiv Estonije

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije