Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BORBA ZA PRVO MJESTO

Hrvatska oslabljena na Poljake koji su došli u najjačem sastavu

Andrej Gaćina
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
20.11.2018.
u 08:39

Stolnotenisači će u Osijeku dočekati Poljsku, od koje smo u prvom susretu bili bolji s 3:0

Hrvatsku mušku i žensku stolnotenisku reprezentaciju danas očekuju bitni susreti u kvalifikacijama za ekipno Europsko prvenstvo. Stolnotenisači će u Osijeku dočekati Poljsku, od koje smo u prvom susretu bili bolji s 3:0. Mi smo trenutačno prvoplasirana momčad skupine, pobijedili smo Poljsku i Tursku s 3:0, no imamo i poraz od Turaka (3:2).

Stoga će ovo biti ključni susret za prvo mjesto u skupini. No, za razliku od prvog našeg dvoboja, situacija je bitno drugačija. Ovog puta Poljaci su došli s najjačom postavom, u Osijeku će igrati i njihov Kinez Wang Zengyi, a tu su još Jakub Dyjas, Marek Badowski i Patryk Zatowka.

Naš je najveći hendikep što ovog puta ne možemo računati na najboljeg hrvatskog igrača Andreja Gaćinu, koji je nedavno obnovio ozljedu noge. Izbornik Karković na raspolaganju ima Pucara, Franu Kojića, Čipina i Kolareka.

Ženska vrsta gostuju u Nizozemskoj kod vodeće reprezentacije skupine (3-0), a u prvom našem dvoboju poraženi smo s 3:2. No moguće da će i to biti drukčiji susret nego onaj u Puli jer, prema informacijama, njihova najbolja igračica Li Jie već neko vrijeme muku muči s ozljedama.

>> Pogledajte i što su vatreni rekli po povratku u Zagreb

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije