Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OZLJEDA KOLJENA

Hrvatska bez Čilića u Davis Cupu, izbornik umjesto njega pozvao Serdarušića

Ništa od finala Davis Cupa: Australija slavila u trileru protiv Hrvatske
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/3
27.01.2023.
u 11:16

Za tjedan dana čekaju nas nova domaća teniska uzbuđenja. Naši će reprezentativci ugostiti Austrijance, a a podržat će ih i Ivan Dodig

Za predstojeći susret Davisova kupa s Austrijom u Rijeci (4. i 5. veljače) hrvatska će reprezentacija biti oslabljena za neigranje Marina Čilića koji je nedavno operirao koljeno (zbog ozljede je otkazao i nastup na Australian Openu).

Umjesto njega izbornik Vedran Martić u sastav je pozvao Ninu Serdarušića. Preostala četvorica pozvanih su Borna Ćorić, Borna Gojo i Nikola Mektić i Mate Pavić kao igrači parova.

- Kao što znate Marin Čilić je operirao koljeno i neće nastupiti u Rijeci. Njegovo mjesto u sastavu zauzet će Serdarušić, koji je i naš sljedeći najbolje plasirani igrač - napomenuo je izbornik Martić na konferenciji za novinare u zagrebačkom hotelu Hilton Garden Inn.

Izvan kruga nominiranih u našem će sastavu biti i mladi Mili Poljičak i Dino Prižmić. Reprezentativce će podržati i s njima trenirati i Ivan Dodig.

Martić se još jednom osvrnuo i na lanjsku završnicu u Malagi.

- Nedostajao nam je taj jedan set da uđemo u finale. Nedostajalo nam je malo sreće, ali eto sad imamo Austriju u Rijeci,  naši igrači su spremni, kao i uvijek, boriti se za hrvatsku reprezentaciju i ja se nadam da ćemo proći Austriju i kvalificirati se za završnicu - zaključio je izbornik.

Trebalo bi se sve to događati pred ispunjenim tribinama, najavljuju se navijači iz cijele Hrvatske. 

 

Komentara 1

T2
Tomo_20
19:57 27.01.2023.

I ne treba nama!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije