Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KARATE

Hrvatice osigurale finale Europskog prvenstva

tekvondo (1)
Dražen Brajdić
10.05.2013.
u 22:56

Riječanka Ivona Tubić mogla bi u Budimpeštu postati bogatija za dvije europske medalje.

Ivona će se na 48. Europskom prvenstvu najprije boriti za broncu u svojoj kategoriji (68 kg, protiv Crnogorke Raković), a onda će zajedno s Čelan, Saleš i Lenard pokušati izboriti ekipno zlato.

Po treći puta zaredom hrvatske su karatašice ušle u ekipni finale velikog natjecanja. Lani su na EP-u bile srebrne, baš kao i u Parizu na Svjetskom prvenstvu, gdje su ih pobijedile Francuskinje koje će im i ovaj puta biti prepreka ka zlatu.

Hrvatice su kroz eliminacije pobijedile Luksemburg, domaću Mađarsku i Njemačku pri čemu je presudnu pobjedu u polufinalu protiv Njemica izborila upravo Ivona Tubić.

>> Margi Goleš postala je dražesni pupoljak Hrvatske MMA lige

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije