Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SP u Brazilu

Hrvatice bolje od Argentine, prva postava je spašavala blamažu

Maja Zebić
Vjeran Žganec-Rogulja/PIXSELL
09.12.2011.
u 23:59

Rukometašice Hrvatske pobijedile su Argentinu sa 23:18 u posljednjem, 5. kolu skupine C na svjetskom prvenstvu u Brazilu

Kako je Danska prethodno pobijedila Švedsku pomogla nam je da na kraju osvojimo drugo mjesto u skupini. To znači da ćemo u ponedjeljak, 12. prosinca u osmini finala igrati protiv Rumunjske.

Rumunjska je u posljednjem kolu svoje skupine izgubila od Francuske sa 19 razlike (20:39).

- Sigurno je da je Rumunjska bolji izbor. U onoj skupini izgubile su uvjerljivo od Brazila i Francuske, igrali tek neodlučeno sa Japanom, jedva pobijedili Tunižanke. Nema im najbolje igračice Neagu. Sve nam to ide u korist. Opet, moramo i mi biti prave - rekla je Jelena Grubišić koja nije bila u postavi protiv Argentine.

Naime, za utakmicu protiv Argentine prijavljena je mlada Kiridžić, a Jelena će se vratit u sastav već u ponedjeljak. Protiv Argentine smo se mučili. Canjuga je odmarao prvu postavu, u 10. minuti kod 1:3 morao je ljutit tražiti time-out nakon silnih promašaja i pogrešaka. Nakon što smo izgubili poluvrijeme u nastavku je počela najbolja postava.

A stvari su sjele na mjesto tek u završnici utakmice Hrvatska je igrala u sastavu: Jelčić, Žderić, Tatari, Kiridžić, Jovetić, Šerić, Petković, Gaće, Pušić, Horvat, Franić, Penezić, Lovrić, Zebić, Milanović-Litre, Ježić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije