Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CRVENA ZONA
Povratak na članak

Hrvatica se u Bergamu našla u žarištu koronavirusa: 'Navikla sam na stalna testiranja i lockdown'

- Bergamo nije bilo toliko problematičan koliko Milano, ali mjere su donesene za cijelo područje. Tako da zapravo od onog pravog života u Italiji i nisam previše osjetila.

Komentari 3

DI
Dingo
08:29 14.04.2021.

Sjever italije i respiratorne bolesti, kako da istraživački novinari ne spominju dugotrajnu povijest prije korone? Ljudi nemojte biti ovce!

VL
Avatar hrvat do smrti
hrvat do smrti
08:17 14.04.2021.

zanimljivo ..kako to da zemlje u kojima postoji demokracija i ljudska prava preko 500 godina uvode lockdown a zemlje koju su jos u blatnim opancima ne uvode?Ekonomija?Italija nema ekonomija..e moji vladahjuci vi se sramota i ruglo..

VL
FE
federicofernandez
07:26 14.04.2021.

Tu je ključ propagande NAVIKNI SE poput ove

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.