Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nogometni bum
Povratak na članak

Hrvati, uhvatite vlak za Kinu!

Hulkov iz Zenita u Šangaj SIPG, potpuno je poremetio nogometno tržište. Kinezi su Zenitu platili odštetu od 55,8 milijuna eura, a Brazilcu dali godišnju plaću od 20 milijuna eura

Komentari 4

DU
Deleted user
20:21 18.07.2016.

Čuj, čuj, vrhunsko trenersko ime...piksi stojković. Kaj neko zna koji su njegovi trenerski uspjesi...!!!

VL
EL
Elmar
20:27 18.07.2016.

To ce biti kao i kada je njihova komunisticka partija htjela da ljudi pocnu jesti krumpire i da svaka mjesna zajednica ima "zeljezaru". Jos godinu dvije i nestace sve ambicije i novci od tog projekta. Nogomet nikada nece postati veliki sport u Kini.

VL
MV
mijat.vrdoljak
16:30 19.07.2016.

Citat:U svakom slučaju moramo požuriti inače će vlak za Kinu pobjeći! kome će pobjeći, tko se trba požuriti, tko će izgubiti? Hrvatski nogomet i HNL neće izgubiti a neće izgubiti ni Hrvatska reprentizacija jer je svaki igrač koji ode u Kinu izgubljen za repku. To je odgovor ovom takozvanom nogometnom ekspertu.

VL
GM
Gusta magla
01:00 19.07.2016.

Dok god jedu pse nabijem ih na sve njihove novce....badava im novac kad su stoka.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.