Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAVNO S ETIHADA

Hrvati su miljenici Cityjevih navijača. Klub objavio fotografiju i oduševio fanove

Kovačić i Gvardiol
Foto: Manchester City
1/3
20.10.2023.
u 10:28

Uz fotografiju nasmijanog hrvatskog dvojca iz Manchester Cityja stavili su hrvatsku trobojnicu i plavo srce. Objava s Etihada prikupila je 38 tisuća "lajkova" na Facebooku i izazvala lavinu pozitivnih komentara

Zvijezde hrvatske reprezentacije, Joško Gvardiol i Mateo Kovačić, nakon reprezentativne stanke vratili su se u Manchester. Momčad Manchester Cityja čiji su integralni dio i Hrvati u subotu čeka utakmica protiv Brightona u devetom kolu Premier lige.

Očekuje se da Gvardiol i Kovačić budu u prvoj postavi Pepa Guardiole. Brighton je trenutno šesti u poretku sa 16 bodova. City je nakon dva neočekivana poraza na trećem mjestu s 18 bodova. Vodeći su Tottenham i Arsenal s 20 bodova. Povodom utakmice protiv Brightona, City je na društvenim mrežama objavio sliku Kovačića i Gvardiola.

VEZANI ČLANCI:

Fotografija prikazuje hrvatski dvojac kako se smije, a uz fotografiju je stavljena hrvatska trobojnica i plavo srce. Oduševila je i navijače kluba s Etihada te prikupila 38 tisuća "lajkova" na Facebooku. Uz natpise "hrvatska braća" i "hrvatski dvojac", navijači im šalju punu podršku uoči teške utakmice.

VIDEO Dalić o ustaškim pjesmama

Komentara 1

PO
pocrn
19:15 20.10.2023.

city zapravo i nema vise od desetak tisuca navijaca, te sve preko toga broja je ismijavanje a nastave li kako su zapoceli prvenstvo dobijat ce ”lajanje”..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije