Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PALA DANSKA

Hrvati na krilima Ćuka stigli do drugog kruga

Odbojka
Marko Jurinec/PIXSELL
16.05.2010.
u 10:40

U uzvratnoj utakmici prvog kruga kvalifikacija za odlazak na EP, odbojkaši Hrvatske pobijedili su Dansku s 3:0 (25:19, 25:21, 25:19).

Dragan Božić, izbornik Hrvatske, na ovoj utakmici bio je jači za Anđelka Ćuka i Ivana Ćosića.

– I jedan i drugi su nam super došli, posebice Ćuk koji je napadački bio sjajan – rekao je Božić.

Već sljedeći vikend naši odbojkaši putuju u Bar gdje će igrati prvi od dvaju turnira drugog kruga. Suparnici su nam Njemačka, Estonija i Crna Gora čiji je izbornik Rade Malević.

– Imat ćemo šest jakih utakmica i ako s ovom reprezentacijom, a znamo koga sve nema, izborimo barem jednu pobjedu bit će to uspjeh. Njemačka, pobjednik Europske lige, sigurno je najjača – rekao je Božić.

Pitali smo Anđelka Ćuka kako će biti igrati protiv Rade Malevića, a on je odgovorio:

– Ne igram protiv jednog čovjeka već protiv momčadi. Mene zanima samo tko je iza mreže, a ne tko je pokraj – istaknuo je Ćuk.

Najviše bodova protiv Danske osvojili su Ćuk (16), Tepavac (9), Tropan (8) i Vulin (6). (dm)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije