Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'ZA TO SE ŽIVI'
Povratak na članak

Hrvati iz Stuttgarta oduševili, zbog vatrenih im ništa nije teško!

– Naša ekipa ide posvuda gdje igra Hrvatska, išli smo i u Slovačku i Mađarsku. Ići ćemo i na Europsko sigurno, za to se živi! – rekao je Renato

Komentari 19

NO
Norway
14:55 17.11.2019.

Hrvatski lijepi grad Rijeka

VL
FI
fifmar
15:06 17.11.2019.

Stari-Pjer, ne osuđujte druge svatko ima različite interese i dar radovati se različitim stvarima, ja osobno ne idem na utakmice ali tko voli nek izvoli, lijepo je radovati se radostima drugih.

VL
Avatar MADO
MADO
14:49 17.11.2019.

Normalan stadion imaju samo Zagreb i Split, ali nema veze treba igrati u svim gradovima, sada je na redu Spičkovina.

VL
Avatar Stari_Pjer
Stari_Pjer
14:52 17.11.2019.

koji fanatici!!!!!!!!!! Ja živim par km od ovog stadiona gdje se je igralo... pa mi na pamet nije palo da idem na utakmicu. Ne bih išao, taman da "moj tata" igra zadnjeg veznog. Kruha i igara.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.