Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NENAD PULJEZEVIĆ Naturalizirani vratar Mađarske vjeruje u polufinale

Hrvati i Francuzi jedini favoriti

18.01.2009.
u 21:40

U Hrvatsku su došli po medalju. Iz Mađarske su ispraćeni u euforiji.

– Očekivanja na ovom SP-u su nam velika – započeo je jedan od glavnih igrača Janosa Hajdua u Hrvatskoj, naturalizirani vratar Mađara Nenad Puljezević.

– Skupina nam nije loša. Iako i Rumunji i Slovaci imaju dobre momčadi, ne bi trebali biti problem. Nama je najvažnija posljednja utakmica protiv Francuza. Ako bismo protiv njih ostvarili dobar rezultat, jer očekujem da će i Hrvatska u drugi krug ući s maksimalnim brojem bodova, imali bismo već otvorena vrata polufinala – kaže brončani sa SP-a 2001. godine, ali s tadašnjom reprezentacijom Srbije i Crne Gore.

Po mišljenju ‘hobotnice’ na vratima naših sjevernih susjeda, Mađari bi u drugom krugu, osim utakmice s Hrvatskom, mogli računati na dvije pobjede.

– Šveđani ne igraju loš rukomet, ali nisu svjetski vrh, a ova španjolska generacija već je na izdisaju – istaknuo je Puljaezvić dodavši da u drugom dijelu ždrijeba nema kandidata za naslov.

– Danci jesu stalno u vrhu, ali ne vjerujem da mogu ponoviti rezultat s EP-a. I Njemačka je daleko, iako u Hrvatsku dolazi kao svjetski prvak (međutim, svima je jasno da su bili prvaci samo zato što su igrali kod kuće). Ma, nitko osim Francuske i Hrvatske nema kvalitetu za naslov – zaključio je Puljezević.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije