Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SJEĆANJE NA MALTU
Povratak na članak

Hrvati agresori: Za te nerede smo bili krivi mi, a ne Mamić i Šuker

"Bio je Cico i dalje vrlo ljutit i nervozan, a onda su se nakon te naše loše igre na sve nadovezali i ti neredi na stadionu i oko njega. Bilo je svega"

Komentari 4

BI
billynik
11:26 30.03.2021.

Opet ista priča, nisu to bili nikakvi navijači nego divljaci koji su instruirani od "isušivača hrvatske nogometne močvare" predvođene Ostojićem, Jovanovićem i Našim Hajdukom.

VL
DU
Deleted user
16:57 30.03.2021.

Za sve lose u hrvatskom nogometu. Znaci svaki krivi pas na terenu i svaka promasena sansa i tako dalje je isljucivo kriv Zdravko Mamic. To svaki neposteni torcidas misli makar bi Mamic bio u grobu deset godina unazad. Ja se sjecam ljetos kada je jedan toricidas bio jako ljut i ljubomoran kada je Modric dobio Ballon Dor i rekao da to nikada nebi dobio ako bi bio iz hajduka i da nema sanse da jedan prosjecan igrac moze biti ispred Ronalda i Messija.

VL
Avatar LuckyLeprechaun
LuckyLeprechaun
11:21 30.03.2021.

Sjećam se. Baš ružna epizoda.

VL
Avatar LogikaII
LogikaII
11:36 30.03.2021.

Krivci su bili Mamić i Štimac kao i za umjetnu mržnju Sjever-Jug! Tu nikakve dileme nema.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.