Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svaka čast!

Hrvat zaludio Maldive sjajnim uspjehom, kockasti dres bio hit u Bangladešu!

Petar Šegrt
Foto: Večernji list
1/6
17.09.2018.
u 12:32

– Ni nas Hrvata nam baš puno, ali smo u nogometnom smislu prepoznati u cijelom svijetu. Jako sam ponosan na ovaj uspjeh, jer sam prvi Hrvat koji je osvojio ovaj trofej

Dres hrvatske nogometne reprezentacije protekloga vikenda bio je atrakcija na drugom kraju svijeta u – glavnom gradu Bangladeša Dhaki! Tamo ga je, pred više od trideset tisuća gledatelja, odjenuo hrvatski trener, 52-godišnji Đurđevčanin Petar Šegrt, na čelu reprezentacije Maldiva nakon što je ta mala nogometna zemlja osvojila prvi trofej u svojoj povijesti, Južnoazijsko prvenstvo.

Maldivi (150. na Fifinoj ljestvici, nap.a.) u finalu su toga natjecanja s 2:1 pobijedili favoriziranu Indiju (96. na Fifi) koju vodi engleski izbornik Stephen Constantine i razveselili tu malu otočnu zemlju s tek nešto više od 400 tisuća stanovnika. 

– Ni nas Hrvata nam baš mnogo, ali smo u nogometnom smislu prepoznati u cijelom svijetu. Jako sam ponosan na ovaj uspjeh, jer sam prvi Hrvat koji je osvojio ovaj trofej, a i znajući da naši suparnici, poput Nepala i Indije, mnogo više ulažu u nogomet i imaju mnogo bolje uvjete od nas. A ja sam u finalu SAFF-a već bio i s reprezentacijom Afganistana, zemljom koja je godinama u ratu, što je također bio fantastičan uspjeh – kazao nam je Petar Šegrt, koji nam se javio iz Bangladeša.

>>Pogledajte dio intervjua s Nikom Čekom

Ključne riječi

Komentara 10

PA
Paket
12:43 17.09.2018.

Čestitke

BA
bakotic
12:39 17.09.2018.

Svaka čast!!! Čestitke!

PP
pp
13:35 17.09.2018.

Bravo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije