Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LA LIGA

Hrvat zabio čak dva gola u 12 minuta, Barcelona srušila Elche

Zagreb: Hrvatska nogometna reprezentacija odradila trening uoči utakmice sa Švedskom u Ligi nacija
Marko Prpic/PIXSELL
24.01.2021.
u 19:43

Budimir je bio strijelac u 27. i 39. minuti, pa sada ima četiri ukupno gola u Primeri za klub iz Osasune. Budimir je zamijenjen na poluvremenu.

Hrvatski reprezentativac Ante Budimir dao je dva gola u domaćoj pobjedi svoje Osasune protiv Granade (3-1) u u 20. kolu španjolskog prvenstva. 

Budimir je bio strijelac u 27. i 39. minuti, pa sada ima četiri ukupno gola u Primeri za klub iz Osasune. Budimir je zamijenjen na poluvremenu. 

Luis Suares je smanjio rezultat u 50. minuti, a konačnih 3-1 u 86. minuti postavio je Jon Moncayola.

Osasuna je izašla iz zone ispadanja i sada je na 17. mjestu sa 19 bodova, dok Granada ima 28 bodova i sedma je na tablici.

Nogometaši Barcelone slavili su u 20. kolu Primere u gostima kod Elchea s 2-0, a pobjedom su se popeli na treće mjesto.  Katalonci su u Elche stigli bez Lea Mesija, ali su ipak stigli do četvrte prvenstvene pobjede u nizu.

Zasluge idu Nizzemcu Frenkie de Jongu u 39. minuti i mladog Riqui Puigu, koji je minutu prije kraja zabio svoj prvi gol za Barcu.

Barcelona je treća s 37 bodova, sedam manje i dvije utakmice više od vodećeg Atletica, dok Real bježi tri boda. Elche je predzadnji sa 17 bodova. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije