Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napuljska odiseja
Povratak na članak

Hrvat u Napulj stigao kao velika nada, a onda se potukao s čovjekom s kojim nije smio

- Nikad me nitko nije vidio tako bijesnog u Napoliju - napisao je Hamšik

Komentari 3

DU
Deleted user
21:33 26.04.2020.

Mali je tipično bahat bio i tipično je pokazao u svlačionici da nema muda. Tipično idu na galamu,a na kraju sprintaju po ulicama,livadama,autocestama! Tipično! Za vrijeme Tita su to mogli maskirati,sad kad nema skrivanja stvari sjedaju na svoje! Živio rođo!

VL
DU
Deleted user
21:59 26.04.2020.

Edi Džindo, novinar, prije reći piskaralao... Hajduk živi! Vječno - drugi. Dinamo šampion!

VL
SS
sokac sa drave
17:49 27.04.2020.

Sjecam se kao danas Stimac napada sa svim sredstvima Sukera i ostale u HNS-vezu.Tada mu oni kazu sada ces voditi reprezentaciju da shvatis da neznas nista.Stimac stoji pokraj autlinije i kada su kamere uperene u njega vadi iz dzepa krunicu .Na toj utakmici kaze Rakiticu ti samo gazi po autliniji i ne prilazi u stedinu terena tamo ja imam Radosevica.E bas taj je Radosevic danas propao i nije nista u nogometu zahvaljujuci aroganciji,neradu i cudnom kamenjaru .Sve u svemu nista koristi

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.