Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odlična predstava

Hrvat u idealnoj momčadi kola, Kovač oduševljen: Sad vidite zašto sam ga doveo

Niko Kovač
Foto: nph/NordPhoto/PIXSELL
1/8
07.02.2017.
u 15:46

- On ima veliki potencijal, a ovako izgleda kad pokaže sve što zna. Ante je dobro radio s nama od prvog dana

Ante Rebić oduvijek je bio miljenik Nike Kovača. Bivši hrvatski izbornik vodio ga je u mladoj reprezentaciji, ali i kasnije u seniorskoj, a 'ljubav' mu je dokazao kada ga je sa sobom doveo u Eintracht. Rebić se baš nije naigrao u Fiorentini, Leipzigu i Veroni, ali Kovač ga je svejedno poveo sa sobom u Bundesligu.

Rebić je muku mučio s ozljedama ove sezone pa je skupio svega deset nastupa, a proteklog vikenda napokon je pokazao sve što zna. Zabio je gol i odigrao odličnu utakmicu, zbog čega je hrvatski nogometaš uvršten u idealnu momčad kola. To je, naravno, razveselilo Kovača.

- Ne bih nikoga isticao, ali Rebić je bio sjajan. On ima veliki potencijal, a ovako izgleda kad pokaže sve što zna. Ante je dobro radio s nama od prvog dana. Trebalo mu je vremena, sada vidite zašto sam ga želio dovesti, kazao je Kovač.

Bivši hrvatski reprezentativac dobio je pohvale i od sportskog direktora Brune Hübnera.

- Ante je igrao izvanredno, on ima veliki potencijal.

Komentara 1

JO
jozomeda
19:34 07.02.2017.

bravo Niko

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije