Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sjajan odgovor
Povratak na članak

Hrvat primio gol zbog kojeg mu se smiju, a onda je napravio nešto čudesno!

Da nije načinio veliku pogrešku, njegov nastup bio bi za čistu desetku.

Komentari 7

RI
rikavac
10:56 30.01.2017.

Otvaras video gledas kako je primio go i gledas i gledas i ocekujes to nesto cudesno sto je napravio ,kad na kraju nista nevidje to nesto cudesno sto je napravio kako stoji u naslovu Vecernjeg.

VL
Avatar Burviles
Burviles
20:29 30.01.2017.

prebacite se na jubitu i vidjet čete što je sve obranil do gola i nakon njega,to je golmanska čud,jedna lopta i sve što si do sad i poslije obranil ode u ništa,zato veliko BRAVO za Posavca !

VL
JU
juma
17:29 30.01.2017.

Posavec je branio odlicno i skinuo je barem 10 tezih udaraca od ovoga. Problem je sto je Palermo bio nemocan preseliti igru dalje od svog gola, tako da je Posavec stalno bio izlozen kao na streljani. U takvim okolnostima nije cudno da kod tako mladog vratara na trenutak popusti koncentracija. Ipak talenat je neosporan i za sada je on jedan od rijetkih kojemu se isplatilo tako mlad otici u inozemstvo.

VL
DU
Deleted user
19:26 30.01.2017.

kako čudesno!

VL
NO
nogogaz
13:27 30.01.2017.

Ne smiju se samo njemu...imamo i babića bilića, duvnjaka....hahahahaha smijeh je pola zdravlja! Ha ha ha ha HaHaHaHa. Aaaaahahahaha !!!! Pa imamo i čudesni večernji list...HaHaHaHaHa

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.