Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSTALO NEISKORIŠTENO
Povratak na članak

Stručnjak objasnio gdje je Stipe Miočić pogriješio: 'To je loše, do sada je trebao zaraditi desetke milijuna'

- Pa ne može se dogoditi da jedan Alistair Overeem dobije više u svojoj prvoj borbi u UFC-u nego što je Stipe dobio za svoju četvrtu obranu naslova. A dogodilo se to da je u njihovoj međusobnoj borbi Overeem kao izazivač imao veći honorar nego Stipe kao aktualni prvak.

Komentari 5

BA
Babor
10:12 26.08.2020.

100% hrvatski korijeni.

VL
MA
markecb
09:28 26.08.2020.

Eto pluralni pametnjakoviću koji nikad u životu nisi vjerojatno jače zagalamio na nekog smisli nešto bolje pa komentiraj i prodaji pamet ili još bolje uđi u ring i svi ćemo ti poželjeti dugo zdravlje. Čovjeku je svaka na mjestu. Svivi ti ljudi su doslovno krvavim znojem zaradili to što su zaradili - netko više, netko manje ali pričati uspoređivanja je stila kako jedan vatrepolista može biti onako spor na prvoj lopti za razliku od "pravih plivača slobodnim stilom na 50m" - pa oba su u vodi po cijeli dan???

VL
ZA
zagrebzm
09:40 26.08.2020.

Rvat.

VL
PL
pluralnitoljblokira
08:07 26.08.2020.

sve što ima dobit će opet priliku. Pitanje svih pitanja jest može li takav MMA, kakvog vidimo danas, ikad prestići profesionalni boks? pa gdje samo popadija iz posavine nađe ovakve likove.kao da netko upita ,hoće li natjecanje u praovima prestićii singl tenisače.nijedan borac iz ufc a ne bi imao nikakve šanse u borbi sa top 100 boksačem.da se uvedu rukavice kao u boksu ne znam bi li iti jedan meč završio nokautom jer nijedan od ufc boraca ne zna školovano udarit.i onda novinar pita ,,hoće li prestić profi boks,,.........ha ha ha ha

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.