Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOŽIVIO VELIKU ČAST
Povratak na članak

Hrvat o kojem pišu svjetski mediji: Potomak senjskih plemića, liječio se od alkohola...

Kao trener Rudy Tomjanovich s Houstonom ima dva NBA naslova i olimpijsko zlato, a kao igrač Rocketsa pet je puta izabiran za All-Star igrača

Komentari 2

DU
Deleted user
16:19 05.04.2020.

Prvo ga je Zan Tabak poslao na otok Brac,a tamo su Tomljenovići,pa se ispostavilo krivo,a to je da je on Ličanin ubiti iz tog zaseoskog mjesta pored grada Senja(Krivi put)Krševito mjesto od kuda potjece i legendarni Tigar Damir Tomljanovic (Gavran).Zajeee ovi Licani jer je i cijenjeni trener Americkog nogometa iz okolice Brinja Bill Belichick.

VL
DU
Deleted user
23:11 04.04.2020.

Znači cijeli život živiš uredno ne piješ alkohol ne drogiraš se ne pušiš ne valjaš.Budi alkoholičar i ostalo e onda jarane valjaš.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.