Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STAO JE IZA NJEGA
Povratak na članak

Hrvat o čovjeku kojeg brojni ne vole: Pravi je gospodin, tražio je da mi se isplati sve iz ugovora

Hrvatski kapetan imao je sjajan odnos s Portugalcem, ali u tom trenutku u Realu još nije imao status kakav uživa danas da bi mu mogao više pomoći u odnosu s igračima koji su se protiv njega bunili. Ipak, baš ta činjenica da je Mourinho u Madrid doveo Modrića, koji je poslije bio ključni igrač u pohodu na tri Lige prvaka, po mnogima je najveća Joseova ostavština Realu

Komentari 3

KA
kajinx
13:37 20.03.2020.

Bravo Staniću!

VL
Avatar Giuseppe
Giuseppe
17:38 20.03.2020.

Pitam se dali će netko od ovih bogatih Hrvata koji su se obogatili u privatizaciji te kroz razne sumnjive poslove donirati dio svojih novaca u kupnju zaštitnih maski, dezinfekcijskih sredstava i pomoći potrebitih, koji će biti sve više . . Mogu bacati novce odviše lako zarađene novce na cajke, luksuz i td.. A sad? U medijima se navodi da je u Italiji jedan od ključnih problema i činjenica da su u zadnjih 5 godina 109 milijardi zamutili a trebala ih je država kroz poreze prikupiti. Dio ide i u zdravstvo, kojem to sad fali. A što su Hrvatski novopečeni bogataši uradili za svoju - našu državu? I što će sad uraditi? E na koncu sjetih se i naših uglednih sportaša milijunera, kakve će im biti reakcije??? Pored pokrenutih humanih akcija navijačkih udruga i udruga ratnih veterana Domovinskog rata, kojima svima kapa do poda, da vidimo reakciju i hrvatskih novopečenih bogataša . . .

VL
21
215794
14:57 20.03.2020.

Ja volim svaki clanak od Gospodina Stanica i zelim mu veliki uspjeh u Hajduku iako sam zagrizeni Dinamovac

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.